Bli med på tur i Raet Nasjonalpark Kontakt Om kystruta Emisjon

Billetter og priser for Kystruta

Billetter Arendal – Grimstad – Arendal

Fra og med søndag 7. august og til og med fredag 12. august har Kystruta en redusert seilingsplan for rutetrafikken fra Arendal og henholdsvis til Grimstad og Gjeving. Utilgjengelige turer vil vises på bookingsidene. Men skuta er ledig for charterturer i perioden – også de dagene det ikke seiles rutetrafikk.

Arendal –Grimstad

Enveisbillet fra Arendal til Grimstad

Grimstad – Arendal

Enveisbillett fra Grimstad til Arendal

Arendal – Grimstad t/r

Tur-retur billett fra Arendal til Grimstad

Arendal – Gjeving – Arendal

Fra og med søndag 7. august og til og med fredag 12. august har Kystruta en redusert seilingsplan for rutetrafikken fra Arendal og henholdsvis til Grimstad og Gjeving. Utilgjengelige turer vil vises på bookingsidene. Men skuta er ledig for charterturer i perioden – også de dagene det ikke seiles rutetrafikk

Arendal – Gjeving

Enveisbillet fra Arendal til Grimstad

Gjeving – Arendal

Enveisbillett fra Grimstad til Arendal

Arendal – Gjeving t/r

Tur-retur billett fra Arendal til Grimstad

Vitenturen i Arendal

Hver lørdag fra og med 28. mai, så er det Vitenturen som går fra Vitenkaia på utsiden av Vitensenteret. Dette er en 2,5 timers tur i Raet Nasjonalpark hvor man kommer tilbake til utgangspunktet.

Vitenturen

Rundtur i Raet Nasjonalpark med Vitenturen.

Familierabatt

Når en familie er 2 voksne og mer enn ett barn, lønner det seg å kjøpe familiebilletter. Hvis dere er 5 familiemedlemmer, velger dere 5 i antall.

Grupperabatt

Rene grupper (voksne, studenter, seniorer) over 10 personer får 20% rabatt fra og med 5. deltager. Dette gjelder når bookingen foretas av en person/en booking.Les mer om Vitenturene